Kktc Sulama Tüneli - Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal.

Kktc Sulama Tüneli - Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal.. Kktc'de tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Milli davamız kıbrıs'a sahip çıkmakta kararlıyız. diyen cumhurbaşkanı erdoğan'ın yayınladığı proje detaylarında;

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Cumhurbaşkanımız erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor.

Bakan Pakdemirli Kktc Sulama Projelerinin Bitmesiyle Ekilebilir Arazilerin Yuzde 74 U Sulamaya Acilacak
Bakan Pakdemirli Kktc Sulama Projelerinin Bitmesiyle Ekilebilir Arazilerin Yuzde 74 U Sulamaya Acilacak from www.tarimorman.gov.tr
Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Bugün ana vatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor. Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Sayın cumhurbaşkanım bugün açılışını yapacağımız kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli projesinde on ekim iki bin on yedi tarihinde yer teslimi yapılarak işe başladık. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan.

Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan 'kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni' gerçekleşti.

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli'nin temel atma töreni bugün tepebaşı'nda yapılıyor. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5700 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. .çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Kktc'de tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Bugün ana vatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Sayın cumhurbaşkanı aziz kardeşim ersin tatar, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti hükümetinin haberin videosu : Bugün de anavatanın suyunu, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama i̇letim tüneli'nin açılışını yaptıklarını dile getiren erdoğan, şunları kaydetti Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor.

Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak. Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. Kktc'de tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı gerçekleştirildi. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti sulamaları i̇letim tüneli'nin temel atma töreni bugün tepebaşı'nda yapılıyor.

Kktc Sulamalari Iletim Tuneli Isik Gorunme Toreni Son Dakika
Kktc Sulamalari Iletim Tuneli Isik Gorunme Toreni Son Dakika from foto.sondakika.com
Cumhurbaşkanımız erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal. Asrın projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ne içmi suyu sağlayan türkiye cumhuriyeti şimdi de sulama suyu projesi ile kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti tarımına destek oluyor. Kktc'de sulama sektörü, dünyanın her yerinde olduğu gibi önümüzdeki dönemde çok daha önemli temeli atılacak kktc sulamaları i̇letim tüneli proje tamamlandığında kktc ekonomisine yıllık 100. Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının.

Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının.

Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5700 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Kktc'de sulama sektörü, dünyanın her yerinde olduğu gibi önümüzdeki dönemde çok daha önemli temeli atılacak kktc sulamaları i̇letim tüneli proje tamamlandığında kktc ekonomisine yıllık 100. Kıbrıslı türk halkına, içme, kullanma ve sulama suyu sunulan bu dev projenin, askılı anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkı'na ulaştıran projenin tarım ayağını da hayata geçirerek kktc'nin tarımsal. Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı. Bugün ana vatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin. Türkiye'den kuzey kıbrıs'a içme ve sulama amaçlı su götürülmesiyle ilgili olarak cumhurbaşkanı kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi.

Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. .çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için.

Kktc Cumhurbaskani Tatar Kktc Sulamalari Iletim Tuneli Isik Gorunme Toreni Nde Konustu
Kktc Cumhurbaskani Tatar Kktc Sulamalari Iletim Tuneli Isik Gorunme Toreni Nde Konustu from sahrahaber.com
Tünelin ülkelerimize ve kıbrıs türkü'ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, projenin hayata geçirilmesine. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan. Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının. Çavuşoğlu, içme ve sulama suyu yatırımlarının kktc'nin kaderini değiştireceğini vurgulayarak. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi.

Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi.

Bugün ana vatanın suyunu kktc'nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin. Kktc'ye tarım suyu ulaştıracak 420 metre çapında, 5.7 kilometre uzunluğundaki kktc sulama iletim tünelinin temeli atıldı. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Türkiye'den kuzey kıbrıs'a içme ve sulama amaçlı su götürülmesiyle ilgili olarak cumhurbaşkanı kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Milli davamız kıbrıs'a sahip çıkmakta kararlıyız. diyen cumhurbaşkanı erdoğan'ın yayınladığı proje detaylarında; Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan 'kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni' gerçekleşti. Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı. Başkan recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Türkiye cumhuriyeti tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de yaptığı konuşmada, iki ülkenin işbirliğiyle, kktc'de içme suyundan sonra sulama projesinde de uygulamanın ilk adımlarının. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek.

Bakan şahali, türkiye cumhuriyeti ile, bu adımın ardından, yapılması gerekenleri de yapmak için, işbirliği içinde kktc'ye tarım suyu ulaştıracak kktc sulama i̇letim tüneli'nin temeli bugün atıldı kktc. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli projesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama