Kayseri Deprem - Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kayseri Deprem - Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Derebag 11 mayıs 2021 08:14 son deprem. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde richter ölçeği'ne göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana.

Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem.

Kayseri hangi deprem kuşağında?, Kayseri Haber 38
Kayseri hangi deprem kuşağında?, Kayseri Haber 38 from www.kayserihaber38.com
Kayseri'de art arda deprem ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Kayseri hangi deprem kuşağında?, kayseri'nin deprem riski ne?, kayseri'nin deprem haritası ve kayseri'de geçmişte yaşanan depremler konuları en fazla araştırılan konuların başında geliyor. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. İşte, kayseri'de meydana gelen depreme ilişkin detaylar ve kandilli rasathanesi ile afad'a ait son depremler.

Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz.

Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkezi elazığ ve malatya olan deprem kayseri'de de hissedildiği an. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre 6 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem, sarıoğlan ve bünyan ilçeleri ile çevredeki bazı yerleşim. Merkez kocasinan ilçesi molu mahallesi merkezli ilk deprem, gece saat 23.46'da 2,9 şiddetinde yaşandı. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri deprem kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Kayseri'de bu gece deprem yaşandı. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığda gerçekleşen ve kayseri'de hissedilen deprem sonrasında, sokaktaki vatandaşa depremi ve neler hissettirdiğini sorduk. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kayseri'de 4.6 büyüklüğünde deprem • Haberton
Kayseri'de 4.6 büyüklüğünde deprem • Haberton from haberton.com
Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde gece 02.34 sularında 3.3. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Kayseri'nin bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi.

Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı.

Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre 6 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem, sarıoğlan ve bünyan ilçeleri ile çevredeki bazı yerleşim. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde richter ölçeği'ne göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde gece 02.34 sularında 3.3. Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum. En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kayseri deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kayseri deprem haberlerine afad verilerine göre, sivas'ın gemerek ilçesinde saat 01:01'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkezi elazığ ve malatya olan deprem kayseri'de de hissedildiği an.

Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Elazığda gerçekleşen ve kayseri'de hissedilen deprem sonrasında, sokaktaki vatandaşa depremi ve neler hissettirdiğini sorduk. Kayseri'de bu gece deprem yaşandı. Kayseri'nin bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Deprem Bölgesinde
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Deprem Bölgesinde from somuthaber.com
Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kayseri deprem kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Kayseri'nin bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi'nin verilerine göre. Merkez kocasinan ilçesi molu mahallesi merkezli ilk deprem, gece saat 23.46'da 2,9 şiddetinde yaşandı. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kayseri'nin bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde richter ölçeği'ne göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi. Elazığda gerçekleşen ve kayseri'de hissedilen deprem sonrasında, sokaktaki vatandaşa depremi ve neler hissettirdiğini sorduk.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama